Sedinta de Microblading – pas cu pas

1) Primul contact cu clienta . Discutam despre forma sprancenelor, fizionomie , simetrie.

2) Masuram sprancenele ( cu ustensile speciale ) apoi trasam conturul. Tinem cont de Muschii fetei, mimica, asimetria ochilor ( poate fi un ochi mai lung si unul mai scurt. Sau un ochi mai sus altul mai jos ) .Stabilim simetria in functie de trasaturi .

3) Desenem forma cu un creion special. Dupa desenarea formei ,clienta se poate uita in oglinda si isi poate spune punctul de vedere. Este foarte important sa tinem cont si de parerea clientei si sa o sfatuim ( cu argumente ) acolo unde este cazul .

4) Stabilim culoarea pigmentului in functie de culoarea pielii, tonul si subtonul pielii, culoarea firului de spranceana.

5) Aplicam Crema anestezica ( Lidocaina 5% ) . Se lasa sa actioneze 15 minute , timp in care clienta citeste un formular cu reguli de ingrijire si contraindicatii.

6) Inainte de a incepe procedura, instrumentele sunt scoase din sterilizator ( pupinel Ceriotti , sterilizate la 200 de grade) , acele de unica folosinta sunt desigilate in fata clientei.

7) Se incepe procedura. Timp de realizare: 1 ora si 30 minute – 2 ore.
La sfarsitul procedurii se aplica unguent, clienta primeste instructiuni de ingrijire si un pliculet cu unguent de vindecare pentru acasa.